Getting error box with "Fix It" button in PeoplePicker Control

Hi, I am using AMS people picker control in my provider hosted app. When I clear cookies and history of my IE browser and access my people picker control, then I am getting an error message box wit...

Id #1822 | Release: None | Updated: Nov 7, 2014 at 6:42 AM by vesaj | Created: Sep 8, 2014 at 7:46 AM by Akshay24

Core.Peoplepicker gives error "An error occurred while processing your request."

Hi, when i run your peoplepicker sample,i got this error "An error occurred while processing your request.".I configure every thing like ClientId,ClientSecret,ClientSigningCertificatePath,ClientSig...

Id #1818 | Release: None | Updated: Aug 18, 2014 at 11:47 AM by vesaj | Created: Aug 15, 2014 at 11:30 AM by bhaskarvarshney

OfficeAMS.Core - CreateField - missing ID

Excellent examples. Thank you. Found this issue and fix. Please update. Issue: Missing ID in (new) returned created field. Method: CreateField File: OfficeAMS.Core\AppModelExtensions\FieldAndC...

Id #1813 | Release: None | Updated: Jul 24, 2014 at 4:35 PM by matejv | Created: Jul 24, 2014 at 4:35 PM by matejv

Branding.Themes solution

Hi, I have created two site collections pub1 and pub2. Thereafter I am running the solution but it throws the following error - Additional information: The IDCRL response header from server 'ht...

Id #1808 | Release: None | Updated: Jul 14, 2014 at 9:19 AM by tariqnadeem | Created: Jul 14, 2014 at 9:19 AM by tariqnadeem

Core.TaxonomyPicker - Sometimes it does nothing

Sometimes when I load a page with 4 taxonomy pickers on the page, it just does nothing. No exceptions thrown when debugging, no logs in console. Rendered when nothing happens <h3 class="ms-core-f...

Id #1794 | Release: None | Updated: Jul 7, 2014 at 8:23 PM by vesaj | Created: Jun 24, 2014 at 9:59 AM by pbjorklund

Core.TaxonomyPicker

The picker does not work when creating root nodes. This diff makes it at least work, but it's a poor solution since it rewrites the semantics of the code. var parent = null; if (p...

Id #1787 | Release: None | Updated: Jul 2, 2014 at 7:07 AM by vesaj | Created: May 22, 2014 at 2:58 PM by pbjorklund

SPOSiteProvisioning - Missing attributes in Configuration.xml

First of, thanks for making this available! A "sanctioned" solution like this was really something I missed. The solution is built to handle a Template section in the form of: <Template Name="Gara...

Id #1744 | Release: None | Updated: Jul 2, 2014 at 7:08 AM by vesaj | Created: Mar 4, 2014 at 8:21 AM by pbjorklund

  • 1-7 of 7 Work Items
    • Previous
    • 1
    • Next
    • Showing
    • All
    • Work Items